A quick note on Eclipses, stones, aliens and other paranormal phenomena.

Πολλά πράγματα γράφονται για τις Εκλείψεις. Και όχι λίγοι άνθρωποι που ανήκουν στον σχετικό ζωδιακό άξονα  αναμένουν γεγονότα σχετιζόμενα με την ερχόμενη Έκλειψη. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται σε ένα σχετικό πανικό, επομένως αισθάνομαι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Μπορεί να έχετε το δυναμικό να πετάξετε μία πέτρα στο κεφάλι κάποιου. Μπορεί ακόμα και να το θέλετε απεγνωσμένα. Αλλά θα είναι οι τεχνικές πρόβλεψης που θα οπλίσουν το χέρι σας με μία ωραία, κατά προτίμηση βαριά,πέτρα. Οι Εκλείψεις απλά θα πυροδοτήσουν το γεγονός. Αν δεν υπάρχει πέτρα δεν μπορείτε να πετάξετε τίποτα. Μερικές φορές το μόνο που θα προσφέρουν είναι η δυνατότητα για να πετάξετε ένα συνδετήρα ή μια ντομάτα στην καλύτερη περίπτωση!Και φυσικά στις περισσότερες περιπτώσεις, ελάχιστοι άνθρωποι θα έχουν την τάση να πετάξουν οτιδήποτε. 

Ας ρίξουμε μία γρήγορη ματιά στο πως λειτουργεί το σύστημα:

Πρώτα απ’ όλα οι Εκλείψεις δεν παράγουν από μόνες τους γεγονότα. Αυτές έχουν νόημα και δίνουν την πιθανότητα για γεγονός μόνο εάν είναι στενά συνδεμένες με έναν γενέθλιο χάρτη.

Ακόμα κι αν είναι συνδεμένες με τον γενέθλιο χάρτη σας, δεν μπορούν να δώσουν ένα γεγονός που δεν είναι ήδη δοσμένο από τις τεχνικές πρόβλεψης, όπως οι Ηλιακές επιστροφές, οι Πρόοδοι κτλ.

Και ακόμα και όταν όλα τα παραπάνω δείχνουν ένα γεγονός, κανένα γεγονός δεν μπορεί να παραχθεί εάν αυτό δεν υπάρχει σαν πιθανότητα στον γενέθλιο χάρτη.

Ένα παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει η πιθανότητα σε έναν γενέθλιο χάρτη για να απαχθεί το άτομο από εξωγήινους (θεώρησα ότι όλα τα άλλα παραδείγματα μπορεί να εκληφθούν σε προσωπικό επίπεδο από τους αγαπητούς αναγνώστες επομένως ελπίζω ότι αυτό θα κάνει την δουλειά χωρίς να δημιουργήσει προσδοκίες!). Προκειμένου να πραγματωθεί αυτό το δυναμικό, θα πρέπει να υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος στις προόδους και επιστροφές. Mόνο τότε έρχεται ο χάρτης της Έκλειψης: είναι συνδεμένος με τα παραπάνω επομένως το μόνο που κάνει είναι να πυροδοτήσει το γεγονός που ήδη γνωρίζαμε ότι θα συνέβαινε. Και κάπως έτσι, το διαστημόπλοιο προσγειώνεται στην αυλή σας. Οι φίλτατοι εξωγήινοι δεν μπορούν να αντισταθούν και σας παίρνουν μαζί τους για να κατοικήσετε στον εξωτικό Άρη ή ακόμα καλύτερα σε ένα νέο Ηλιακό σύστημα! Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα περάσει την ημέρα κάνοντας ότι έκανε, χωρίς ιδιαίτερες σκοτούρες ή ενδιαφέρον για την Έκλειψη, ή τους εξωγήινους εν πάση περιπτώσει.

Οι Εκλείψεις λοιπόν μπορούν να ιδωθούν σαν το κερασάκι στην τούρτα, όπου ο γενέθλιος χάρτης είναι η βάση και οι τεχνικές πρόβλεψης η κρέμα. Συνεπώς δεν μπορείτε να έχετε κερασάκι στην τούρτα αν πρώτα από όλα δεν υπάρχει… τούρτα.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι η φύση του γεγονότος, αν πράγματι φαίνεται ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί, μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί μόνο σε ένα απολύτως προσωπικό επίπεδο. Φυσικά οι τεχνικές που αναφέρονται παραπάνω σε συσχετισμό με τον γενέθλιο χάρτη που εξετάζουμε θα μας κατευθύνουν στην φύση του. Τα στερεότυπα του ‘Ταύρος/Σκορπιός’ ή οποιουδήποτε άλλου άξονα τυχαίνει να συμβαίνουν οι Εκλείψεις, σημαίνει ‘α/β/γ’  φύση γεγονότος είναι λανθασμένη αντίληψη. Για κάποιον μπορεί να σημαίνει ότι βγάζει βόλτα τον σκύλο του, για έναν άλλο ότι πηγαίνει στο πλησιέστερο μπαρ και για έναν άλλο οτι παίρνει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την Αλάσκα.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι για την πλειοψηφία μας, αυτή η Έκλειψη, όπως πολλές πριν αυτή, και πολλές που θα έρθουν, δεν θα φέρουν κανένα γεγονός. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περάσουμε την ώρα μας απολαμβάνοντας την υπέροχη ηλιόλουστη μέρα και να αφήσουμε το δράμα για όσους το χρειάζονται απελπισμένα!