A Weekend on Astrology, with John Frawley and Fotini Christodoulou

Ένα Σαββατοκύριακο  Αστρολογίας,  με τον John Frawley και την Φωτεινή Χριστοδούλου.

27 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2015, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή απόγευμα:

John: Μ' αγαπάει δεν μ' αγαπάει

Γράφονται τόσα πολλά σχετικά με το πώς βλέπουμε την αγάπη και την έλξη στον αστρολογικό χάρτη – αλλά πόση αξία έχουν όλα αυτά; Σε μία διασκεδαστική, αλλά εξαιρετικά διεξοδική αστρολογικά, διάλεξη, ο John αναθεωρεί δημοφιλείς τεχνικές, έπειτα δείχνει με πόση ακρίβεια και σαφήνεια μπορούμε να ξετυλίξουμε τον ιστό των συναισθημάτων, σκέψεων και επιθυμιών που υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους. 

Σάββατο: Μία ημέρα αφιερωμένη στην Ωριαία αστρολογία

John:  Η Ωριαία πέρα από τους κανόνες των βιβλίων.

Κανένα εγχειρίδιο δεν είναι δυνατόν να καλύψει κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να συναντήσουμε σε ένα χάρτη, ούτε είναι ο συγγραφέας οποιουδήποτε εγχειριδίου αλάνθαστος. Σε αυτό το εντατικό, βασισμένο σε χάρτες, εργαστήρι, κατάλληλο τόσο για έμπειρους αστρολόγους Ωριαίας όσο και για αρχάριους, ο John δείχνει τι κάνουμε όταν αντιμετωπίζουμε θέματα τα οποία δεν καλύπτονται από τα κείμενα και πως φτάνουμε στην καρδιά των θεμάτων εκεί που τα κείμενα φέρνουν μόνο σύγχυση.

Φωτεινή :  Οδηγίες προς ναυτιλόμενους: Τα ουσιώδη της Ωριαίας 

Προειδοποιητικοί κανόνες, πλανήτες, δυνάμεις, όψεις, κοινή λογική και τι κάνουμε με όλα αυτά. Μαθαίνουμε πώς να αποφεύγουμε δημοφιλείς σειρήνες και να χρησιμοποιούμε κατάλληλα τα εργαλεία που μας δίδονται. 

Κυριακή: Μία μέρα αφιερωμένη στην Γενέθλια αστρολογία

John: Πλανήτες με την δική τους ατζέντα

Οι πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη μας είναι σαν πολιτικοί, υποστηρίζοντας ο καθένας την δική του θέση στο εσωτερικό μας κοινοβούλιο. Ένας πλανήτης με μια επείγουσα προσωπική ατζέντα θα φωνάζει ιδιαίτερα δυνατά σε αυτό το κοινοβούλιο, και θα έχει μία ιδιαίτερα σαφή και εμφανή επιρροή πάνω στην συμπεριφορά μας. Χρησιμοποιώντας πολλούς παραδειγματικούς χάρτες, ο John δείχνει πώς να αναγνωρίζουμε τέτοιους πλανήτες, και πόσο απλό είναι να κατανοήσουμε το πώς αυτοί θα καθορίσουν τις επιλογές που κάνουμε.

Φωτεινή: Βασικές αρχές Γενέθλιας αστρολογίας

Μια εισαγωγή στην παραδοσιακή γενέθλια προσέγγιση: εξερευνούμε την θεωρία και τα βασικά βήματα της γενέθλιας ανάλυσης.

Οι διαλέξεις του John, θα δοθούν στα Αγγλικά με πλήρη μετάφραση στα Ελληνικά. Της Φωτεινής θα δοθούν στα Ελληνικά.
Κόστος: Οι κρατήσεις θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο. Η τιμή θα είναι 240 ευρώ, με 20% έκπτωση για τις κρατήσεις που θα γίνουν πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου. Παρόλο που οι κρατήσεις δεν ανοίγουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες από τώρα! 

Ο John Frawley ασχολείται αποκλειστικά ως δάσκαλος και επαγγελματίας της παραδοσιακής αστρολογίας από το 1994, με πελάτες και μαθητές από όλο τον κόσμο. Είναι ο συγγραφέας του The Real Astrology (Βραβείο Spica: διεθνές βιβλίο της χρονιάς), The Real Astrology Applied, The Horary Textbook και Sports Astrology. Έχει δώσει διαλέξεις σε 5 ηπείρους, και αυτή την στιγμή ετοιμάζεται για την έκδοση μίας συλλογής από λεπτομερείς μελέτες γενεθλίων χαρτών. Το The Horary Textbook (υπό τον τίτλο ‘Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας’)  είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά. 
  
Η Φωτεινή Χριστοδούλου ασχολείται ενεργά με την αστρολογία τα τελευταία 10 χρόνια ενώ έχει εργαστεί σαν αρθρογράφος για δημοφιλή Ελληνικό αστρολογικό διαδικτυακό τόπο και περιοδικά. Είναι απόφοιτος του κύκλου μαθημάτων Ωριαίας αστρολογίας του John Frawley, με δίπλωμα Τεχνίτη Ωριαίας, και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο του κύκλου μαθημάτων γενέθλιας αστρολογίας του John. 

Πληροφορίες και κρατήσεις: horarycraftsman@gmail.com